Partners

Wij onderhouden goede banden met diverse partijen die in het belang van Nederlanders in Frankrijk opereren.


Nederlanders.fr

Nederlanders.Fr is dé online gemeenschap van Nederlandstaligen die in Frankrijk een huis bezitten en/of (gaan) wonen en/of (gaan) werken. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden.

Met 17.300+ leden en 670.000 page views per maand (juli 2017) is www.nederlanders.fr de meest bezochte website voor Nederlandstaligen in Frankrijk.


DOEL

Het doel van Nederlanders.Fr is om het leven, werken en wonen van Nederlandstaligen in Frankrijk te vereenvoudigen en aangenamer te maken. Dit doel wordt vooral bereikt door onderling contact- en kennisuitwisseling te bevorderen.

Nederlanders.fr is er op de eerste plaats voor particulieren maar biedt ook gelegenheid aan ondernemers om hun zakelijke activiteiten te ontplooien.

Als veel bezochte internetgemeenschap bieden we ondernemers en bedrijven natuurlijk graag een platform om producten en diensten aan te bieden aan Nederlandstalige particulieren in Frankrijk.


Raadendaad.fr

Wie emigratie naar Frankrijk overweegt, stuit vroeg of laat op praktische vragen.
Wat is dan handiger dan die voor te kunnen leggen aan iemand die je voorging? Dát is het idee achter vrijwilligersnetwerk Raad & Daad.  Verspreid over heel Frankrijk zijn vrijwilligers bij dit sympathieke netwerk aangesloten. Ook voor wie al langer in Frankrijk zit en tegen problemen aanloopt, denk aan belastingproblemen, juridische kwesties of bureaucratische perikelen, kan bij Raad & Daad terecht.