Onze kracht

Bij De Frankrijk Expert bieden wij complete verhuizingen en deeltransport vanaf 6 kuub. Daarnaast bieden wij de unieke Parijs-service.

Voor complete verhuizingen bieden we drie pakketten aan: compact, standaard en uitgebreid. U leest meer over deze pakketten hier. Deze verhuizingen zijn op een datum naar wens in te vullen.

Deeltransport is onze zogeheten ‘core business’. Veel mensen hebben in Frankrijk hun tweede huis of vakantiewoning. Daarnaast zijn er veel Nederlanders die het roer compleet hebben omgegooid en een camping, chambre d’hotes, bed&breakfast of ander bedrijf zijn begonnen. Toch hebben al deze mensen vaak nog (waardevolle) spullen in Nederland staan. Bij familie, vrienden of in een opslag. Vaak komt het er niet meer van deze spullen op te halen of heeft u er simpelweg geen zin in om enkele keren heen en weer te moeten rijden. Wij van De Frankrijk Expert helpen u graag. Moeten de spullen uit uw opslag gehaald worden of heeft u nog die paar meubels bij familie staan? Stuur ons een aanvraag en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. De datum van deeltransporten gaan in overeenstemming met alle klanten van deze rit en is onderhevig aan wijzigingen.

Uw transport naar Nederland en Frankrijk: Comme vous voulez! ©